Summa sidvisningar

måndag 25 februari 2013

Förväntan och frösådd!

Solen skiner och jag är lycklig!

Jag har fått hem massor av frö som jag beställt från Impecta. Jag har sått några och ska diska småkrukor och plantera mer.
Gullregnet som jag köpte på Tradera sådde jag den 22 feb. Alltså för tre dagar sedan och de har redan tittat upp ur jorden. Det är en så underbar tid som kommer nu. Det gäller att passa på att njuta för tiden springer i väg. Det kommer inte dröja nu innan allt blivit grönt ute.

För mig är det nu den härligaste tiden börjar. Innan det börjar, så att säga. Mina dagar och veckor går så hiskeligt snabbt och nu innan våren kommit så har jag så många härliga känslor inombords. Jag är så full av förväntan för det som ska komma och jag gillar verkligen att vänta. Våren och sommaren är snart här men fortfarande kan man längta. Och är inte längtan också en del av våren? I alla fall för mig.

Jag njuter av alla fröpåsar som ligger här bredvid mig på bordet. De är som godis!

Nu ska jag ut i växthuset en liten stund och städa bort gamla plantor innan solen går ner. Sen ska jag plantera frön. Jag tar med mig kaffekoppen ut och NJUTER!

Vackra Blomman för dagen
"Heavenly blue"


"Pearly gates"

"Flying saucers"

 
Doftande Heliotrop

 
Fjärilsblomster "Joyride"

 
Röd rävsvans
 
Grön Rävsvans
 
Underbara söta mormorsväxten
Balsamin

/Maria

5 kommentarer:

 1. Hei, hyggeleg å få besøk av deg på bloggen min, og trivelig å sjå din blogg også!

  Beste helsing Annwes

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Välkommen till mig!
  Har inte skrivit inlägg här på flera månader men nu har jag inte lika mycket jobb så nu ska jag allt få tid och energi över till det igen. Titta gärna in igen!
  //Maria

  SvaraRadera
 3. Alpackaull tovar sig knappt om man så kokar den, men man kan få den att hänga ihop. Till tovning är fårull det absolut bästa. Alpackaull har inga fjäll.

  Glad Midsommar på dig!

  SvaraRadera
 4. Härliga blommor! Blomman-för-dagen hade vi när jag var liten, mycket rolig blomma :)

  SvaraRadera
 5. Älskar "Heavenly blue" mest av alla sorter. Det är en sån härlig blå färg -himmelsblå. Och när den kommit igång med blommningen på allvar så är den precis översållad med blommor. Här pryder de våra entréstolpar och har precis börjat blomma så än så länge är det bara några blommor i taget. Men snart så!
  /Maria

  SvaraRadera