Summa sidvisningar

onsdag 3 oktober 2012

Semester!

Nu är andra dagen på en välbehövlig semestervecka till ända. Igår gjorde vi inte mycket annat en en liten tur till Gula Huset i Kinnarp. Var på jakt efter långhårigt skinnspill till småvättarnas skägg. Men det var dåligt med skägg hos dem. Men det var mycket annat kul att titta på och jag kom hem med 500 gram lovikagarn som ska bli en kudde till soffan. Längtar just nu efter ett projekt jag kan pyssla med i soffan framför tv´n. Ett pyssel som inte kräver koncentration och som bara flyter på. Är egentligen ingen tv-älskare men ibland längtar jag efter att få sitta i favoritfåtöljen och bara slappa. Och eftersom jag blir rastlös av att bara sitta still så behövs det något för händerna att göra. Som en kuddstickning.

Har funderat ut ett lagom enkelt mönster med hjärtan så det blir spännande att se ifall det funkar mer än på pappret och i mina tankar.

I helgen var det Mekelsmäss med Konstnatta. Älskar denna helgen på hösten och i år hade jag fått förfrågan om jag ville vara med och ställa ut mina vättar och annat jag gjort. Det var så pirrigt i magen hela veckan före och en hel del att hinna med. På lördagen kom massor av folk. Så roligt att träffa så många underbara och trevliga människor! Tre vättar fick nya hem och några lavendelpåsar blev sålda. Vi  hade även med oss en hel del jättefina alster som en bekant gjort. Stickade sockar, babytäcken och annat som vi sålde åt henne.  Konstnatta höll på till klockan ett på natten och utställningen fortsatte på söndagen mellan elva och fyra. Så mysigt med alla ljus och lyktor överallt. Om jag inte minns fel så var det över 140 utställningsplatser runt omkring Falköping.

På söndagen fick jag förfrågan om jag kunde hålla en kurs i att tova vättar. Jättekul. Blev så glad! Så i november ska jag hålla tovningskurs för ett gäng goa tjejer. Det ska bli så roligt!

 
Vättar!
 
 
Småvättar i skogen!
 
 
Kärleksparet!
 
 
Kerstins fina täcken!
 
 
Så var det dags att krypa ner i sängen och sova gott. I morgon bär det iväg till skogen tror vi.
Natti natti alla goa vänner!
 
/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar