Summa sidvisningar

fredag 17 augusti 2012

Ledig fredag

Idag fick vi en ledig fredag. Barnomsorgen är stängd för personalen ska ha någon slags kompetensdag. Brukar vara två sådana dagar per termin och då får vi föräldrar hålla tummarna för att det går att få ledigt från jobb och studerar man så hoppas man på att man inte missar viktiga föreläsningar eller tentor. Jag har en jättebra arbetsgivare som trots att vi har extra mycket att göra idag skulle lösa det.

Men jag fick en extra dag med barnen. Först är det lite städ som gäller för mig och åttaåringen men sen ska vi till stan och kika i leksaksaffären. Sedan till Mösseberg och titta på djuren, leka och fika lite. Vi ska ha det gott tillsammans bara vi två. Det var länge sedan! Den äldsta grabben ska vara hemma och städa. (!) Har han bestämt själv. Underbart!

Vi fick nya utemöbler till våran grillplats i helgen. Det är min fasters underbara man som gjort dem till oss. Hur tuffa och roliga som helst. Och riktigt bekväma att sitta på. Kolla vad fina! :


Min 16-åring har slipat dem så inga stickor finns kvar och jag har oljat in dem med linolja.
Nu ska rishögen som ligger på våran blivande grillplats eldas upp vid lämpligt väder och cementringarna som vi ska ha att grilla i ska på plats. Sen ska stolarna invigas. Då har oljan torkat ordentligt också.

Nu åter till städningen en stund!
Hoppas alla får en fin helg.
/Maria

2 kommentarer:

  1. Hittade hit till din blogg idag:)Ha en fin helg! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Önskar dig också en trevlig helg. Vilka vackra bilder du har på din blogg! Den med myrstacken var underbar! Kram

      Radera