Summa sidvisningar

torsdag 6 december 2012

Lussekatter i stora lass

Igår och idag bakade jag lussekatter på jobbet. Hur många som helst. Både med och utan saffran. Jag gillar dem med saffran bäst. Fast efter idag är jag nog lite trött på båda sorterna. Hade tänkt att hinna baka några hemma i eftermiddag men jag kom inte från jobbet förrän sent. Och väl hemma var jag illtrött, både i ben och huvud. Kanske bakar i morgon....


På söndag är det stor julmarknad på jobbet. Och jag är ledig. Så jag ska dit och titta. Hoppas det blir bra väder och inte så kallt så alla försäljare slipper frysa.
För två år sedan var det över 20 grader kallt under julmarknaden. De som sålde var som isbitar. Och sakerna som såldes också :)

.
http://www.asleta.se/se/artikel/51/julmarknad-kl-12-17.htmlJag lovade att visa hur min tovade grytlapp blev.
Här är den:
Grytlappar brukar vara i par så jag ska göra en till. Nu har jag ju gjort en så nu vet jag hur jag ska göra och inte göra. Så nästa borde bli bättre :)

I morgon är det fredag och jag hoppas att jag är någorlunda pigg i morgon efter jobbet för jag längtar såå efter att gå ut och äta. Något riktigt gott. Nån köttbit och potatis med gorgonzolasås kanske. Nu blev jag jättehungrig! Men nu är det dags att gå och sova för i morgon är det mycket mat som ska lagas på jobbet. Julbord på lördag och som sagt julmarknad på söndag.

Natti natti

Kram /Maria

1 kommentar: