Summa sidvisningar

tisdag 27 mars 2012

Dags för uppdatering på bloggen!

Nu är det så länge sen jag tog hand om min blogg så det är dags att ta sig i kragen!
Det är så roligt att blogga men senaste tiden har det varit lite dåligt med tid och ork här hemma. Livet rullar på och ibland händer mycket annat.

Har många funderingar nu om vad jag vill bli när jag blir stor. Det är framförallt två saker som lockar och det börjar bli dags att bestämma sig. Den ena vägen eller den andra. Mycket som ska funderas på. Jag har i alla fall börjat med att anmäla mig till en kurs i samhällskunskap. Reglerna för högskolekompetens har ändrats och numera fattas det många poäng för att jag ska kunna söka. Samhällskunskapen är en början och bara jag kommer in i det så tror jag också att det blir lättare att bestämma vilken väg jag ska fortsätta på. Första riktiga träffen är idag och vi ska få reda på upplägg och kurslitteratur. Så idag startar en ny etapp av mitt liv. Ska bli härligt att få sätta klorna i skolan igen och få utmana mig själv lite.

Fåtöljen jag visat här på bloggen är klar! (sedan länge) Den ska stå på kontoret och våra skrivborsstolar har fått samma tyg i sitsarna. Än så länge får det stå i sovrummet i väntan på att kontorsdelen blivit klar. I går började vi röja ut all bröte ur den delen som ska bli hobbyrum. Kotoret och hobbyrummet hänger just nu samman och det ska delas upp med en vägg emellan och sidogarderoben som finns i hobbydelen ska tas bort och bli en del av hobbyrummet. Rörigt att förklara men det ger sig. Kommer att fota arbetet så blir det tydligare vad som är vad.


Här är fåtöljen: Blir en bra läsfåtölj. Ska bara hitta en passande fotpall till så kommer man sitta riktigt skönt.

Skrivbordsstol:


Det var allt för den här gången. Hoppas ni njuter av våren!
/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar