Summa sidvisningar

tisdag 14 juni 2011

Över tusen besökare på bloggen!

Nu har jag haft över tusen besökare på bloggen! Jätteroligt att så många tittar in hos oss.

Just nu är det lite si och så med bloggandet eftersom det är så mycket som händer i livet just nu. Men idag har jag inte gjort så mycket mer hemma än att skrapa huset en stund. Huset är färdigtvättat och nu skrapar vi bort lös färg och målar fönster medans det torkar.
Vi har använt oss av Yes diskmedel, svamp och skurborste när vi tvättat. När det verkat en liten stund har vi spolat av med vatten från slangen. Vi har haft högtryckstvätten men utan tryck eftersom alla våra sprutmunstycken var dåliga. Det har gått jättebra och huset ser riktigt rent och fint ut.
Vi har funderat mycket på färgvalet. Vi bestämde redan förra året att kulören skulle vara samma. Gult med vita knutar och fönster. Men det svåra valet har varit att välja färgsorten. Det har ju kommit en massa nya färger som är vattenbaserade och det är lite svårt att få tillfredsställande svar på hur bra de är. Jag åkte till färghandeln för att höra om de kanske hade några burkar av den gamla vanliga oljebaserade färgen kvar. Hon lät lite tveksam till om det skulle gå att få tag på men hon skulle försöka. Ett par dagar senare ringde de och berättade att det fanns några burkar till oss. Puh!
Det känns bättre att måla med väl beprövad färg än att testa något nytt.
Så snart kommer vi att kunna måla och förhoppningsvis så blir det riktigt bra denna gången med. Och när det är dags att måla om nästa gång så finns det lite mer erfarenhet av den nya färgen i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar